Pål Mortensen er en av våre nyeste tilskudd i stallen, og er en allsidig håndverker med positive holdninger og har alltid et smil på lur. Pål Mortensen utfører det meste av ovns- og peismonteringer, samt stålpipemontering og piperehabiliteringer. 

Pål Mortensen

Peismontør

Bror Bakke Instefjord har flere års erfaring i bransjen, og er vår spesialist på montering av ovn og elementpeiser.  I tillegg er han meget dyktig på piperehabilitering og peisbygging med innsatser og spesialdesignede omramminger. 

Bror Bakke Instefjord

Peismontør

Trond Erik Johansen har en bred kompetanse, og mestrer det meste av oppdragene vi møter i vår bransje. Han monterer stålpiper, ovner og peiser og utfører piperehabiliteringer for å nevne noe. 

Trond Erik Johansen

Murer/Montør​

Lars Morten er daglig leder og deleier i Alfa Varme, og har bygget opp Alfa Varme fra begynnelsen av. Med hans bakgrunn som feiermester er han en velrenommert person i bransjen, og er både teoretisk og praktisk anlagt. Lars Morten jobber videre med utvikling av Alfa Varme, men til daglig er han “hands on” ute i felten og bistår montørene.

Lars Morten Ringdal

Daglig Leder -Alfa Varme og Pipeteknikk AS

Alfa Varme Preben Steensen

Preben Steensen er deleier i Alfa Varme. Med bakgrunn fra salg, logistikk og lager mm. er han i dag en nøkkelperson i bedriften, og håndterer alt fra kundebehandlig, lager og logistikk, butikksystemer og økonomi. I tillegg er Preben en handyman som kan bistå på monteringer og piperehabiliteringer. 

Preben Steensen

Adm. Leder -Alfa Varme og Pipeteknikk AS