Velkommen
til oss!

Alfa Varme og Pipeteknikk AS ble stiftet i 2006, og er en veletablert håndverkerbedrift med en solid kompetanse. Vi har vårt hovedkontor og lager i Modum, men dekker store deler av østlandet med våre tjenester. Vårt hovedsatsningsområde utenfor vårt lokalområde er Oslo og nordover mot Geilo.  

Alfa Varme har vært under stor utvikling, og fra en ren håndverkerbedrift med fokus på pipe- og ildstedsmontering, har vi i dag også egne Showroom, stor nettbutikk med kjente merkevarer, og innehar egne agenturer. 

Alfa Varme Showroom

Lars Morten er daglig leder og deleier i Alfa Varme, og har bygget opp Alfa Varme fra begynnelsen av. Med hans bakgrunn som feiermester er han en velrenommert person i bransjen, og er både teoretisk og praktisk anlagt. Lars Morten jobber videre med utvikling av Alfa Varme, men til daglig er han “hands on” ute i felten og bistår montørene.

Lars Morten Ringdal

Daglig Leder -Alfa Varme og Pipeteknikk AS

Alfa Varme Preben Steensen

Preben Steensen er deleier i Alfa Varme. Med bakgrunn fra salg, logistikk og lager mm. er han i dag en nøkkelperson i bedriften, og håndterer alt fra kundebehandlig, lager og logistikk, butikksystemer og økonomi. I tillegg er Preben en handyman som kan bistå på monteringer og piperehabiliteringer. 

Preben Steensen

Adm. Leder -Alfa Varme og Pipeteknikk AS

Lær mer om oss

Hvem er vi, og hvilke tjenester kan vi tilby? Alfa Varme og Pipeteknikk AS innehar spesialkompetanse innenfor en rekke felt i vår bransje. Vi monterer alt av vedovner, tilbyr installasjon av elementpeiser, eller designer og bygger større peisløsninger. Videre er vi spesialister på rehabilitering av piper og skorsteiner. Vi leverer og installerer også gasspeiser. 

Lær mer om oss og våre satsningsområder i intervjuet av daglig leder Lars Morten Ringdal.  (Video kommer senere)