Vi monterer din vedovn!

Når du har kjøpt en ny vedovn, er det viktig at den blir montert på en forskriftsmessig måte. Montering av vedovner er en del av Alfa Varme sitt kjerneområde og med våre sertifiserte ovnsmontører utfører vi denne jobben forskriftsmessig og effektivt.

Vi tar ansvaret!

Velger du oss til å montere din nye vedovn, tar vi naturlig nok også ansvaret for det ferdigstilte arbeidet. Alfa Varme innehar godkjenning for ansvarsrett, slik at du som kunde med trygghet kan legge ansvaret i våre hender. Vi påser at alt av avstandskrav og eventuelle brannmurskrav i henhold til kravene, og at tilkoblingen til pipen blir gjort på en skikkelig måte. 


Galleri

Noen av våre prosjekter

Her har vi satt opp en Nordpeis Monaco med Høy base. Denne elementpeisen har glass på 3 sider, som gir godt innsyn til flammene fra hele stuen. Innsatsen har også en såkalt Heve -senkedør, slik at den åpnes ved å løfte døren opp istedenfor utover i rommet som på tradisjonelle ildsteder.

Denne kunden valgte en Octo 50 (4-seksjoner) fra Norsk Kleber. Dette er en moderne klebersteinsovn, med meget god akkumuleringsevne. Med rette linjer og fine kontraster passer denne inn i de fleste boliger, -også i nye moderne leiligheter.

Nordpeis Chicago er her integrert i et kjøkkenhjørne, og har blitt en kombinert stue -og kjøkkenpeis. Elementpeisen og veggene rundt er malt i en mørk og moderne farge, og blitt et naturlig midtpunkt i stuen.

Lotus Prestige sort er en av våre flotteste peisovner, og er kjent for en meget god forbrenning og høy kvalitetsfølelse. Her har vi montert peisovnen i et hjørne, og med den runde fasongen blir det godt innsyn til flammene.

Her har vi montert opp en populær peisovn fra Nordpeis. Nordpeis Lisboa er en høyreist og slank modell med store sideglass. Peisovnen har en integrert brannmur i omrammingen, og er derfor lett å plassere i stuemiljøet.

Her har kunden valgt en moderne og utradisjonell peisovn. Nordpeis Me Bench, har et rundt brennkammer med store sideglass, og står på en benk i støpt lettbetong. Benken leveres i en vokset overflate som gir den en mørk og halvblank finish.