Vi designer og bygger din peis!

Går du med en drøm om å få en helt spesiell peis som er designet og spesialtilpasset stuen din? Da bør du kontakte oss! Med våre sertifiserte peismontører med spesialkompetanse, kan du være trygg på at peisen blir bygget etter forskriftene. 

Peisbygging er en kunst!

Alfa Varme hjelper deg gjennom hele prosessen. Fra planlegging, skisser og produktvalg, til bygging av selve peisen. Det er mange hensyn å ta i denne prosessen. Alt fra valg av riktig peisinnsats, fundamentering, ventilasjon, tilstrekkelig brannmur, varmesperrer og avstandskrav. Alt dette skal forenes med et flott design som passer inn i omgivelsene, og i en konstruksjon av høy kvalitet.

Vi hjelper deg med å designe peisen

Når en ny peis skal planlegges er det en rekke punkter som må hensyntas slik at resultatet og funksjonen blir best mulig. Hos oss i Alfa Varme har vi derfor egne rådgivere som kan tegne og målsette peisen før vi starter på selve byggingen. Tegningene blir samtidig et arbeidsverktøy for montørene, og et solid grunnlag for pristilbudet. På denne måten unngår vi komplikasjoner underveis, og sikrer en god og effektiv flyt i arbeidet som skal utføres. 

Galleri

Noen av våre prosjekter

Her har vi bygget inn en Hoxter HAKA 110/51Th innsats. Dette er en peisinnsats med gjennomsyn og gir et flott flammebilde fra begge sider av peisen. Hyllekanten i stein er spesialtilpasset og følger fronten og inn i vednisjen.

Denne kunden valgte en Hoxter HAKA 110/51h peisinnsats med en ramme i rustfritt stål. Peisen følger et minimalistisk design med rette linjer og detaljer. En kalkmalt overflate gir den en dempet og behagelig fremtoning

Alfa Varme er spesialister på kakkelovner, og har her satt den nydelige “Strömsrum”-modellen i en spektakulær villa midt i Oslo. Kakkelovnen har håndlagde porselenskakler, og hver del er møysommelig satt opp i rette linjer og med stor presisjon.